Vrijwilligers

Bij de zwemlessen die de kinderen volgen voor hun certificaat worden zij één-op-één begeleid door een vrijwilliger. Deze vrijwilligers zorgen hier door voor een veilige omgeving en persoonlijke aandacht wat juist bij deze groep zwemmers belangrijk is. Per groep zorgt een coördinator voor de aansturing en verdeling van zwemmers en vrijwilligers.

Voor de volwassenen-groepen zijn er zowel vrijwilligers die vanaf de badrand toezicht houden, als vrijwilligers die in het water persoonlijk begeleiden, dit afhankelijk van de behoefte van de zwemmers.

Onze vrijwilligers komen niet onvoorbereid aan of in het water te staan; met medewerking van de gemeente Papendrecht en het samenwerkingsverband van de Drechtsteden worden cursussen op maat aangeboden. Vrijwilligers werk bij de afdeling Aangepast Zwemmen is een persoonlijke en dankbare besteding van vrije tijd. Dat waarderen we ook vanuit de vereniging met jaarlijks een cheque en leuke presentjes rondom de feestdagen.

Tweemaal per jaar wordt er bijeenkomst gehouden voor alle vrijwilligers om onderling kennis en informatie te delen en uiteraard gewoon een gezellig samenzijn te hebben.

Bent u zelf geïnteresseerd om ons team te komen versterken of weet u iemand die het leuk zou vinden om dit te doen? Kom dan een keer geheel vrijblijvend bij ons kennismaken.Voor meer informatie kunt u contact op nemen met het secretariaat .

U bent van harte welkom om ons te helpen de zwemsport ook voor deze zwemmers mogelijk te blijven maken!

Wilt u zich opgeven als vrijwilliger? Dat kan bij de contactpersoon Aangepast zwemmen via contactpersoon Aangepast zwemmen.