Lidmaatschap

Lid worden

Lijkt het je leuk om te komen zwemmen en wil je lid worden van De Geul? Kom dan eerst een paar keer gratis met ons mee zwemmen om te kijken of het de sport en vereniging is waar jij je graag wilt aansluiten. Na deze paar gratis trainingen krijg je van de trainer een inschrijfformulier en een formulier om de automatische incasso mee te regelen, mee. Deze formulieren kun je dan op de eerst volgende training weer inleveren.

Wijzigingen / Opzeggingen

Voor alle mutaties zoals adreswijzigingen e.d., maar ook voor het beëindigen van je lidmaatschap stuur je een mail naar de ledenadministratie.

ledenadministratie@zvdegeul.nl

Je kunt hier ook naar mailen voor al je vragen rondom je lidmaatschap. Let bij het opzeggen op de gestelde termijn in de algemene voorwaarden, deze kun je downloaden onderaan deze pagina.

Contributie

De contributie wordt per kwartaal via een incasso afgeschreven van je rekening. Onderstaande bedragen gelden per;

Afdeling01/04/2023Periode
Wedstrijdzwemmers€ 99,14per kwartaal
Instroom wedstrijdzwemmers€ 76,10per kwartaal
Masters (1x trainen per week)€ 56,10per kwartaal
Masters (2x trainen per week)€ 99,14per kwartaal
Masters (Wintertrainen)€ 56,10per jaar
+ € 10,- adm. kosten
Masters (Openwater)€ 81,24per kwartaal
Startvergunning KNZB*€ 40,75per jaar
Aangepast zwemmen€ 56,10per kwartaal
Recreanten€ 56,10per kwartaal

Alle bedragen zijn inclusief bondscontributie

* Startvergunning KNZB betaal je pas vanaf het jaar waar in met 12 jaar oud wordt. Voor de masters geld dit bedrag uiteraard alleen wanneer je aan wedstrijden deelneemt. Let er op dat je startvergunning automatisch ieder jaar wordt verlengd, zwem je geen wedstrijden meer, geef dit dan tijdig aan bij de ledenadministratie. De startvergunning wordt met de tweede incasso van ieder kalenderjaar mee afgeschreven van je rekening.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden van het lidmaatschap van zv De Geul kun je hier downloaden. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan je vraag naar eerder genoemd e-mailadres.