NieuwsWedstrijdzwemmen

200 minuten cup

Afgelopen zaterdagavond vond de 200 minuten cup plaats bij De Linge / PCG in Gorinchem. De Geul was met drie teams vertegenwoordigd. Bij deze wedstrijd moet je als team in 200 minuten tijd zoveel mogelijk meters zwemmen. Hierbij mogen er dan maximaal twee zwemmers tegelijk in het water liggen die elkaar afwisselen. De wedstrijd startte om 19.00 uur en was om 22.20 uur afgelopen. Daarna volgde nog de prijsuitreiking.
Het junioren-jeugd team, “de Race Eenden”, bestond uit Laura, Tess, Aidan, Senna, Paul, Tygo, Owen en Jesper. Zij hebben met elkaar 15985 m gezwommen en eindigden hiermee op de 3e plaats. Dit leverde als prijs een lekkere appeltaart op.
Het dames senioren-team, “de Muppets”, bestond uit Isabelle, Daphne, Donna, Loïs, Aafke, Natasja, Samantha en Maaike. Zij zwommen met elkaar in 14585 m naar een 7e plaats.
Het heren senioren-team, “de Prinsesjes”, bestond uit Nathan, Nick, Ben, Max, Marijn, Sam, Marcha en Faustine. Zij zwommen met elkaar 18250 m en eindigden als 2e wat ook goed was voor een lekkere appeltaart.