Nieuws

Afscheid van vertrouwd gezicht in de verenigingsruimte

Geulers en bezoekers die in de eerste weken van het nieuwe jaar in onze verenigingsruimte zijn geweest is het wellicht opgevallen; Peter, het vertrouwde gezicht in onze ruimte, stond niet meer achter de bar of in de keuken.

Peter heeft na ruim acht jaar het beheer van de verenigingsruimte te hebben gedaan, aangegeven hiermee te moeten stoppen. In al die jaren heeft hij, naast de bardiensten op de trainingsavonden en tijdens wedstrijden, ook de inkoop en vaak het onderhoud aan onze clubruimte gedaan. Veel werk, wat vaak achter de schermen gebeurt, maar wat voor het gebruik van de ruimte door ons allemaal van groot belang was en is.

Inmiddels heeft Peter alles overgedragen aan Monique, die vanaf nu het beheer overneemt. Uiteraard willen we het moment dat zo’n betrokken vrijwilliger ermee stopt niet zomaar voorbij laten gaan. Namens het bestuur is er inmiddels een cadeau overhandigd, maar ook vanaf deze plek willen we Peter heel hartelijk bedanken voor alle inzet die er al die jaren is geweest!