NieuwsWedstrijdzwemmen

Clinic Milou van Wijk

Gisterenavond, woensdag 17 april, was voor de zwemploeg van Wiekslag een bijzondere trainingsavond. Vanwege het 50 jarig bestaan in 2022 hadden de zwemmers nog een cadeautje van de KNZB te goed, namelijk een clinic van een zwemmer van TeamNL. Hiervoor was topzwemster Milou van Wijk naar Alblasserdam gekomen en vanwege de samenwerking in de afgelopen 2 jaar tussen De Geul en Wiekslag door de problemen met het bad in Sportcentrum Blokweer, waren we als Geul uitgenodigd om mee te komen doen.

In 2 blokken van 3 kwartier kregen de zwemmers tips over hun techniek die ze gelijk weer konden uitproberen. Het werd een leerzame, maar vooral ook gezellige clinic waarbij de zwemmers van beide verenigingen, die veel met elkaar hebben opgetrokken in de afgelopen jaren, nu weer met elkaar de banen deelde.

De avond werd afgesloten met gezamenlijk wat te drinken en uiteraard een bedankje en applaus voor Milou. Vervolgens had Wiekslag ook nog een verrassing voor ons als Geul in petto, namelijk een mooi beeldje wat herinnert aan twee jaar bijzondere samenwerking.