NieuwsWedstrijdzwemmen

De Geul wint ook de derde ronde van de Regio West B Competitie

Afgelopen zaterdag werd de 3e ronde van de Regio West B Competitie gezwommen in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht.
Op het programma stonden naast de individuele nummers ook vier estafettes. Bij de 4 x 50 m vrije slag voor dames eindigden Laura, Faustine, Esmee en Marcha op de eerste plaats. Op de 4 x 50 m wisselslag gemengd werden Stefanie, Paul, Tess en Senna tweede. De 4 x 50 m vrije slag gemengd (Sofie, Tygo, Eline en Rens) en de 4 x 50 m wisselslag heren (Ivan, Paul, Nathan en Heijmen) eindigden op een derde plaats.
Bij de individuele nummers waren er medailles voor Marcha, Nathan, Ivan, Paul, Laura, Senna, Tess en Esmee. Ook werden er 20 pr’s gezwommen. De grootste pr was voor Niels op de 100 m rugslag. Liam, Sébastien, Elize, Paul, Daphne, Senna, Stefanie en Sofie verbeterden op alle afstanden die ze moesten zwemmen hun pr.
Nadat de einduitslag was opgemaakt, bleek dat De Geul ook deze derde ronde winnend had afgesloten en staat nu, met nog één wedstrijd te gaan, stevig aan kop in de B-competitie.