Nieuws

Droevige nieuws

Eerder deze week bereikte ons het droevige nieuws dat Henk van den Sigtenhorst, een van onze oud-vrijwilligers, op 83 jarige leeftijd is overleden. Pas enkele jaren geleden, na zich ruim 20 jaar voor de Geul te hebben ingezet, heeft Henk voor het laatst aan de badrand gestaan bij de wedstrijdploeg. Al vrij snel nadat zijn kleinkinderen, Bas en Sanne, bij de Geul kwamen zwemmen was Henk een vaste kracht bij de wedstrijden en meestal te vinden bij de valsestartlijn. Enige tijd later volgde ook het training geven. Tijdens de vroege ochtendtraining op de maandagochtend was hij vele jaren het vertrouwde en opgewekte gezicht langs de badrand. En toen er door bezettingsproblemen een te kort was voor de vrijdagochtend werd ook die door Henk er bij genomen.

De hele wedstrijdploeg kende hem als ‘onze opa’, ook toen zijn kleinkinderen al gestopt waren met zwemmen. Henk was er altijd wanneer er even een praatje gemaakt kon of moest worden.

We wensen Rosa, Bas, Sanne en de verdere familie veel sterkte in de komende periode en blijven dankbaar voor wat ‘onze opa Henk’ voor de vereniging heeft gedaan.