Nieuws

Fijne Zomervakantie!

Het zwemseizoen 2019-2020 zit er weer op, de vakantie is na de laatste training van de masters afgelopen vrijdagavond dan echt begonnen. Wat een raar seizoen was dit; de eerste helft verliep weliswaar vertrouwd met alle lessen, trainingen en wedstrijden zoals we dat waren gewend. Vanaf half maart werd echter alles op eens anders, geen zwemmen meer en we zaten allemaal thuis.
Geleidelijk kwamen er vanaf mei weer wat mogelijkheden voor de meeste zwemmers van de vereniging en konden we het seizoen afsluiten met een tweede racetraining om het gevoel weer een beetje terug te krijgen. We hopen, zoals alles er nu uitziet, dat we na de zomervakantie weer met álle leden kunnen zwemmen en dat we voor de wedstrijdploeg weer op een aangepaste manier wedstrijden kunnen gaan houden. Als bestuur volgen we, ook tijdens de vakantie, de ontwikkelingen op de voet en houden jullie op de hoogte als er zaken veranderen.

We starten het nieuwe seizoen in ieder geval met de jaarlijkse Geul-BBQ voor alle leden, vrijwilligers en onze relaties op 12 september. (vergeet je daar niet voor aan te melden!)

Voor nu : we gaan lekker vakantie vieren.
En waar en hoe je dat ook doet; geniet er van!
We zien jullie graag vanaf september weer terug.