Nieuws

Geul BBQ 2020

Gisterenavond hebben we met ruim 60 Geulers het nieuwe seizoen geopend met de jaarlijkse Geul Barbecue. Ondanks dat het door de nodige corona-maatregelen voor  sommige even wennen was, werd het al snel een gezellige avond.

Voordat het buffet werd geopend was het eerst tijd om nog even terug te kijken naar het afgelopen zwemseizoen. Want ondanks dat die periode in maart abrupt werd onderbroken waren er voor die tijd wel de nodige prestaties neergezet. Zo hadden Paul en Jesper zich weten te plaatsen voor de Jaargangfinales in Leiden. Die deelname werd nu beloond met de traditionele handdoeken, met geborduurde naam, als herinnering. Daarnaast waren er 14 zwemmers die alle afstanden van het LAC (Lange Afstand Circuit) tm maart hadden gezwommen waarvoor de prestatiemedailles van de KNZB er waren.

Tot slot was er de pr-competitie, waarin Rens met 30 pr’s op een 2e plaats was geëindigd en waar Donna met Jesper de eerste plaats deelde met beide 31 pr’s.

Hiervoor waren er de bekers en bijbehorende zakjes met lekkers.

Toen we dachten hiermee alle uitreikingen te hebben gehad, vroeg Marian om de microfoon om namens de masters de complimenten en een leuk presentje te willen geven aan het ‘opstart-na-de-crisis-team’ van De Geul voor de inzet die er was geweest om, zodra het mogelijk was, de zwemactiviteiten weer op te starten.

Hierna was het tijd om lekker te genieten van het buffet dat Den Donck Food & Drinks had klaargezet.
Terwijl de eerste mensen, ook weer goed en veilig georganiseerd, hun bordje konden (laten) vullen, kon iedereen die dat wilde ook nog even lekker zwemmen.
Een avond, op sommige punten anders dan andere jaren, maar zeker gezellig en goed om met elkaar op deze manier toch het nieuwe seizoen te hebben kunnen aftrappen.