Aangepast zwemmenMastersNieuwsWedstrijdzwemmen

Geul bbq 2023

De eerste weken trainen zijn al weer achter de rug en komend weekend staat ook de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de agenda. Kortom; het nieuwe zwemjaar is begonnen en dat werd gisterenavond traditie getrouw ‘officieel’ geopend met De Geul barbecue.

Op de barbecue werd er uiteraard ook nog even teruggekeken naar de prestaties van het afgelopen seizoen en diverse prijzen uitgereikt.

Als eerste werden de bekers voor de pr-competitie uitgereikt. De 1e prijs was voor Aidan met 65 pr’s, de 2e prijs voor Paul met 61 pr’s en de 3e prijs voor Owen met 52 pr’s.

Daarna was het tijd voor het uitreiken van de clubrecords: Tess, Laura en Aidan hadden ieder 1 of meer clubrecords verbeterd en ontvingen daarvoor de certificaten.

Tenslotte kregen de deelnemers die hebben gezwommen op een NK of NJK een handdoek uitgereikt. Afgelopen seizoen waren dat Marcha, Tess, Laura, Owen, Paul en Aidan.

Het werd met zo’n 50 aanwezige Geulers (zwemmers, vrijwilligers en familie) nog een gezellige avond op het terras en in het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht. Dank aan Den Donck Food & Drinks voor het weer verzorgen van de barbecue.