MastersNieuws

Geul masters op ONMK-kb 2023 (deel 3)

Na een goede nachtrust stonden de meeste masters weer fris en fruitig aan de start. De spieren begonnen een beetje stijf aan te voelen na drie dagen zwemmen, maar dat stond nieuwe topprestaties niet in de weg.

In de ochtend was er dan ook meteen een derde prijs voor Samantha op de 400 wissel. Het middagprogramma startte met de 100 vrije slag. Ivan en Marcha wisten hier respectievelijk een derde en eerste plek te veroveren en Remco zwom naar een mooi PR. Op de 200 rug vielen Heijmen (zilver), Samantha (brons) en Geerdien (brons) in de prijzen. Daarna mochten de schoolslagzwemmers hun kunsten laten zien op de 50 meter. Ook hier werden weer medailles binnengesleept: Ivan won goud en Geerdien en Aafke brons. Op de laatste individuele afstand, de 100 vlinder, lukte het Marcha om naar een derde plek te zwemmen.

Na nog een laatste zilveren medaille voor de estafetteploeg (Erica, Aafke, Marian en Marijke) op de 4×50 wisselslag, kwam er dan echt een einde aan dit mooie zwemweekend. De masterploeg kijkt nu alweer uit naar de volgende editie in Amersfoort!