Nieuws

Geulvrijwilligers staan in het zonnetje!

Gisterenavond was (helaas voorlopig voor de laatste keer) het
Sportgala Papendrecht in Theater De Willem. Tijdens de gezellige en goed bezochte avond werden van diverse Papendrechtse sportverenigingen er vrijwilligers letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet als dank voor hun vele jaren belangeloze inzet voor de club.

Zo ontvingen voor de Geul drie mensen het bijbehorende certificaat uit handen van burgemeester Annemiek Jetten en daarbij namens de organisatie van het Sportgala bloemen en een presentje.

Peter Booister was één van hen, hij is al zeer lange tijd actief als coördinator bij de middag lesgroepen van onze afdeling Aangepast Zwemmen. Daarnaast mocht Monique van Dalen op het toneel de waardering in ontvangst nemen voor haar inzet bij De Geul; in het verleden als één van de drijvende krachten achter het synchroonzwemmen, nu bestuurslid, trainer bij onze mastersgroep en verantwoordelijk voor de organisatie van de Zwem-4-daagse. Jeff van Loon maakte het drietal van De Geul compleet. Hij ontving het certificaat voor zijn inzet voor de mastersgroep, zijn bestuursfunctie als vicevoorzitter met o.a. het onderhouden van de contacten met onze partners en sponsoren.

Alle drie top-vrijwilligers die wat ons betreft deze blijk van waardering meer dan dik hebben verdient!
Stichting Sportgala Papendrecht dank voor de leuke avond en blijk van waardering voor de Papendrechtse sportverenigingen!