NieuwsOpenwater zwemmen

Maak Kanker Kansloos en zwem met ons team mee of doneer!

Op zondag 18 juni a.s. komt team ‘zv De Geul’ in beweging voor het goede doel tijdens de Swim4Daniel.

In het verleden hebben zwemmers van zv De Geul meegedaan aan een zwemtocht door de Dordtse havens om op een sportieve wijze in beweging te komen voor Swim to Fight Cancer. Omdat dit goede doelen evenement enkele jaren niet meer georganiseerd wordt, hebben een aantal zwemmers van onze vereniging besloten om dit doel voort te zetten via Swim4Daniel.

Met deze unieke zwemtocht van 250-, 500- of 1.500m door de Rotterdamse Wijnhaven, komen wij met elkaar in beweging voor een betere behandeling van kanker.

De Swim4Daniel is onderdeel van de campagne Maak Kanker Kansloos. De Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds zet zich in om geld op te halen voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Kan jij meedoen, schrijf je dan nu in! Wij zouden het fantastisch vinden als er meer mensen aansluiten bij ons team en daarmee met een sportieve uitdaging het goede doel steunen.

Aanmelden kan via https://swim4daniel.sportenvoordaniel.nl

Schrijf je in en ga verder naar de gekozen afstand. Sluit je aan bij ons team als teamlid van zv De Geul.

Kan je niet meedoen, maar wil je wel bijdragen? Dat zou geweldig zijn! Sponsor ons team.

Doneren kan via de volgende link: https://swim4daniel.sportenvoordaniel.nl/teams/zv-de-geul/donate .

Om met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen, willen wij jullie vragen om familie, vrienden of buren te vragen om ons team te versterken zowel zwemmend als op een andere wijze.

Voor eventuele vragen voor deelname of bijdragen kan je terecht op de website www.swim4daniel.nl .

Wij hopen met een groot aantal teamleden en veel ingezameld sponsorgeld op zondag 18 juni in Rotterdam de finish te halen met ieder een eigen persoonlijk verhaal, herinnering, gevoel en doel.

Maak Kanker Kansloos!

 

Team zv De Geul