Nieuws

Nieuwe seizoen geopend met Geul-bbq

Afgelopen zaterdag is met een grote groep Geulers, ouders, broers en zussen het nieuwe seizoen weer feestelijk geopend met de jaarlijkse Geul barbecue.

Aan het begin van de avond werden er nog diverse mensen in het zonnetje gezet. Zo had Laura, ondanks dat er het afgelopen seizoen maar weinig wedstrijden gehouden konden worden, toch 3 clubrecords weten te verbeteren waarvoor ze van hoofdtrainster Erica de bijbehorende certificaten kreeg uitgereikt.

Daarna werden de trainers die in de periode van maart t/m mei regelmatig in de regen en soms zelfs met sneeuw en hagel langs het buitenbad hadden gestaan voor hun inzet bedankt met een bloemetje en presentje.

Tot slot werd er na bijna 25 jaar afscheid genomen van Harry van Eijk als trainer bij de wedstrijdzwemmers en de masters. Een lange periode met heel veel inzet en passie voor de vereniging. Dit ging uiteraard vergezeld van bloemen en cadeaus namens de club en de mastersgroep.

Daarna was er voor iedereen die dat wilde nog gelegenheid om in het buitenbad te zwemmen en kon men genieten van de BBQ. Het werd een gezellige avond waarin onderling lekker bijgepraat kon worden.

Hopelijk de aftrap van weer een ‘normaal’ en mooi zwemseizoen.