MastersNieuwsONMK

ONMK 2023 lb Amersfoort (3)

Op de slotdag van het ONMKlb in Amersfoort kwamen nog 13 masters van De Geul in actie. Voor Esmee, debutante op een ONMK, was dit haar eerste wedstrijd na haar terugkeer bij De Geul. En onze voorzitter Arjan vT mocht ook eindelijk het water in tijdens de 4x 50m vrije slag estafette na de rest van het ONMK, samen met collega’s Arjan W en Walter achter schermen te hebben gevolgd om de elektronische tijdwaarneming (ETW) van de kampioenschappen in perfecte banen te leiden.

Samantha is het gelukt De Geul toch ook nog een gouden medaille te bezorgen, zij werd vandaag eerste op de 100m rugslag. Heijmen werd 3x knap tweede (400m wisselslag, 100m vrije slag en 100m rugslag). Marian werd (tot haar opluchting toch nog) 3de op de 100m vrije slag. Geerdien zwom een bronzen race op de 50m schoolslag en zij wist inderdaad ook op de 100m rugslag haar pr te verbeteren. Remco en Rosalinda wisten hun pr te verbeteren op de 100m vrije slag.

Op het laatste programmanummer van de kampioenschappen, de 4x 50m vrije slag, wisten Erica, Geerdien, Roselinda en Marijke ook nog een zilveren medaille te behalen bij de dames 240+.

En zo is het weer een zeer succesvol ONMK geworden met 1x goud, 11x zilver en 8x brons.

Naast de organisatie van de ONMK en alle vrijwilligers van ZPC Amersfoort willen we bij deze ook onze eigen official Sandra en de bovengenoemde ETW’ers bedanken voor wederom een zeer goed georganiseerd, sportief en gezellig kampioenschap! Op naar het volgende, waar en wanneer dat ook gaat zijn