Nieuws

ONMK kb 2020 (deel 2)

Dag 2 van de ONMK korte baan in Rotterdam was weer een goede en gezellige voor zv De Geul. Acht dames van de Papendrechtse zwemvereniging kwamen vandaag in actie. ‘s Morgens wist Erica Muller naar een mooi persoonlijk record (pr) te zwemmen op de 400m vrije slag. In het middagprogramma zwom Geerdien Meerwaldt naar het brons op de 200m schoolslag en tot haar verrassing behaalde zij ook nog een zilveren plak op de 100m vrije slag. Melissa Buijens zwom tijdens haar debuut op een ONMK tot haar blijdschap een pr op de 100m vrije slag.

En op het slotnummer van vandaag, de 4x 200m vrije slag estafette, wisten Marijke Campfens, Eline Molle, Erica Muller en Nanda van Heteren na wat feesten, gezelligheid en polonaise lopen in een goede tijd naar het goud te zwemmen (de medailles kunnen morgen pas worden opgehaald, daarom nu nog maar een foto zonder)

Nog een rectificatie van het verslag van gisteren: Nanda van Heteren bleek met haar snelste seizoenstijd zelfs een pr te hebben gezwommen, wat ook nog eens goed was voor een bronzen medaille.