MastersNieuwsONMK

ONMKlb 2024 dag 3

Gisterenavond was het, vanwege een zeer gezellig etentje met z’n allen, wat te laat geworden om nog een stukje te schrijven. Daarom bij deze alsnog een verslag van de prestaties en belevenissen van de masters van De Geul op dag 3 van de ONMK.

Nadat Tes gisteren onze supporter was, waren Sandra en Jeff ons vandaag tot steun en toeverlaat; bedankt daarvoor!

Op deze dag wist Ivan opnieuw het eerste eremetaal binnen te halen, namelijk goud op de 50m schoolslag. (De dames 200+ hadden daarvoor al brons kunnen behalen op de 4x 100m vrije slag, maar die wilden te graag en dan telt het helaas niet)

Heijmen was de snelste op de 100m vlinderslag in een PR en een uur daarvoor was hij ook al naar het zilver gezwommen op de 200m rugslag. En ook Marcha viel weer 2x (individueel) in de prijzen: brons op de 100m vlinderslag en zilver op de 200m vrije slag. Voor Remco was er helaas nog net geen individuele medaille, maar hij zwom wel een dik PR (van 9 sec!) op de 200m rugslag.

Tot slot was er ook nog brons voor de wasberen-estafette op de 4x50m wisselslag (Esmee, Ivan, Heijmen en Marcha) met een dikke verbetering van hun inschrijftijd!

Vandaag hopelijk nog weer een gezellige dag met mooie resultaten!