MastersNieuwsONMK

ONMKlb 2024 dag 4

Op de slotdag van de ONMK hebben de masters, ondanks/dankzij het gezellige etentje gisterenavond, ook nog weer super goed gepresteerd. Deze keer bestonden onze fans uit Rianne en Sjoerd; leuk dat jullie erbij waren!

Vandaag was de eerste medaille, een bronzen op de 800m vrije slag, voor onze debutant bij de masters in de categorie 20+: Nathan! Hij legde deze afstand af in een mooi PR. En daarna mocht hij voor het eerst samen met zijn zus Isabelle (en Heijmen en Marcha) een estafette vormen op de 4x 100m wisselslag, helaas vielen zij nèt buiten de prijzen.

Marcha wist op deze laatste dag nog weer 2x in de prijzen te vallen: goud op de 50m vrije slag (in een evenaring van haar PR uit 2010!) en brons op de 50m vlinderslag. Ook Heijmen wist heel knap een eerste plek te behalen, hij deed dit in een PR op de 100m rugslag. Geerdien zwom naar het brons op de 50m vrije slag. En zilver was er nog voor Ivan op de 50m vrije slag, hij was naast zwemmer vandaag ook samen met Arjan verantwoordelijk voor de ETW (in het aquarium).

Het was blijkbaar snel water vandaag, want naast bovengenoemde PR’s zijn er vandaag nog 5 persoonlijke records gezwommen: Remco op de 50m vrije slag èn 100m rugslag, Faustine op de 50m vrije slag èn 50m vlinderslag en Marian op de 50m vlinderslag.

Tot slot wist het damesteam bestaande uit Erica, Marian, Aafke en Marijke in de categorie 200+ in de afsluitende estafette de kampioenschappen nog zeer passend af te sluiten met een gouden (badeendjes-)race!

Bij deze willen alle zwemmers van De Geul de organisatie en alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor dit zeer goed verlopen sportieve en gezellige ONMK-weekend!