Nieuws

Passessies nieuwe clubkleding

Beste Geulers,

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari hebben jullie al een paar voorbeelden kunnen zien van onze nieuwe clubkleding. Intussen staat de clubkleding in de webshop van Sportemotion op onze website dus je kunt gaan bestellen! 

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen welke maat je precies nodig hebt en daarom hebben we met Sportemotion afgesproken dat ze pas kleding naar ons toe zouden sturen. Natuurlijk zijn niet van elk kledingstuk alle maten aanwezig maar met de maten die er wel zijn kan je prima vaststellen welke maat voor jou het beste is. 

Om zoveel mogelijk zwemmers de gelegenheid te geven om de kleding te komen passen hebben we gekozen voor twee passessies. 

De eerste mogelijkheid is met name voor de Masters, op vrijdagavond 7 februari vanaf 19.30 uur, in onze verenigingsruimte. 

De tweede sessie is vooral voor de wedstrijdzwemmers op dinsdagavond 11 februari vanaf 18.30 uur, ook weer in de verenigingsruimte. Masters die op vrijdag niet zwemmen of niet konden komen passen kunnen ook op 11 februari komen passen, voorafgaand aan de mastertraining. 

Mocht het zo zijn dat deze dagen echt niet uitkomen, geef het dan even door dan kunnen we kijken of er nog een ander moment te vinden is waarop de kleding gepast kan worden.

Deze passessies zijn echt alleen bedoeld om de kleding te passen, er kan dus niets besteld worden dat moet je echt zelf via de webshop op onze website regelen.

We hopen natuurlijk dat veel zwemmers gebruik maken van de mogelijkheid om de kleding te passen en deze dan ook gaan bestellen.

 

Groetjes, 

 

Arjan, Jeff en Monique