NieuwsWedstrijdzwemmen

Succesvolle 2e ronde Regio-West Competitie

Afgelopen zaterdag stond de 2e ronde van de Regio West competitie op het programma. Tijdens deze wedstrijd zijn er door de zwemmers van de Geul 25 pr’s bij elkaar gezwommen. De grootste pr was voor Lynn op de 50 m vlinderslag die haar tijd met ruim 12 seconden wist te verbeteren. De wedstrijd eindigde met twee estafettes: 4x 50 m vrije slag voor jongens (Aidan, Tygo, Paul en Owen) en de 4x 50 m wisselslag gemengd (Jesper, Tess, Laura en Aidan). Dit leverde een mooie 3e en 2e plaats op. Ook persoonlijk waren er medailles voor Marcha (1x goud, 2x zilver), Eline (brons), Paul (2x goud), Laura (2x zilver), Tess (2x goud) en Timo (zilver).

Bij de eindstand bleek dat de Geul de 2e plaats heeft weten vast te houden en zelfs verder is uitgelopen op de nummer 3.

Na de competitiewedstrijd van zaterdag stond er voor de zwemmers op zondag de jaarlijkse limietwedstrijd van De Geul nog op de kalender. Het was al weer voor de 7e keer dat we deze wedstrijd organiseerde en ook nu werd die opnieuw goed bezocht met deelname van 190 zwemmers van 22 verenigingen.

Voor de Geulers ging het dit keer niet om de teamprestatie, maar puur om het verbeteren van eigen persoonlijke records en limieten.

Dit resulteerde in 24 PR’s waarbij de grootste verbetering op naar van Tygo kwam die zijn tijd op de 50m vrij aanscherpte naar 34.19.

Al met al een zeer geslaagd weekend in Sportcentrum Papendrecht voor onze vereniging!