Nieuws

Wedstrijdgeld

Beste (Ouders/Verzorgers van) Wedstrijdzwemmers,
Met ingang van dit seizoen gaat er wat veranderen m.b.t. het wedstrijdgeld. Tot eind vorig seizoen betaalde iedere zwemmer € 1,20 startgeld per wedstrijd. Dit geld werd o.a. gebruikt voor de vervoersdeclaraties van de mensen die ingedeeld waren om te rijden naar de uitwedstrijden. Wat er over bleef kwam in de TC-kas en hieruit werden de activiteiten betaald als bv het sinterklaasfeest en het paasontbijt.
Omdat iedereen nu op eigen gelegenheid naar wedstrijden gaat is besloten om niet meer een bedrag per wedstrijd in rekening te brengen, maar per zwemmer een jaarlijkse activiteitenbijdrage te vragen van € 15,-. (tot een leeftijd van 18 jaar.) Dit scheelt veel administratie en bovendien is de bijdrage aan activiteiten nu voor iedereen gelijk.
Omdat dit systeem vanaf dit seizoen in gaat, worden op dit moment eerst de startgelden van de laatste wedstrijden van het vorig seizoen verwerkt, hierin was helaas een achterstand ontstaan. Vervolgens kunt u in de komende weken een mail verwachten met daarin het bedrag wat u evt. teveel/te weinig aan startgeld heeft betaald waarbij dit direct wordt verrekend met de activiteitenbijdrage voor dit zwemseizoen.
Heeft u vragen? Meld deze dan bij één van de leden van de TC-Wedstrijdzwemmen.

Met vriendelijke groet namens de TC,
Erica Muller