Zomertrainingen 2022

This content has been archived. It may no longer be relevant

Na het succes van vorig jaar, en op veler verzoek, is besloten ook dit jaar weer zomertrainingen te organiseren tijdens de zomervakantie.
De badhuur zal weer met elkaar betaald moeten worden. Het is niet mogelijk een aantal banen te huren, dus we huren het hele buitenbad. Per training zal worden bekeken of er voldoende animo voor is. Na de uiterlijke inschrijfdatum zal dit via de mail en in de groepsapp ‘De Geul Zomertrainingen’ (of persoonlijk) worden gecommuniceerd.

Om een training door te laten gaan zijn gemiddeld 14 zwemmers nodig om de badhuur te kunnen dekken. Als er dinsdagen zijn waarop meer personen hebben ingeschreven, zal dit worden gecompenseerd met de andere data, waardoor deze wellicht toch ook door kunnen gaan. Omdat er meerdere geïnteresseerden zijn om het buitenbad te huren zullen we tijdig definitief aan het Sport Centrum moeten doorgeven welke avonden wij definitief het bad willen huren.

Kosten per training per persoon: € 6,-

Uiterlijke inschrijfdatum: Zondag 12 juni

Er zal vooraf betaald moeten worden om te voorkomen dat we alsnog met overgebleven kosten blijven zitten. De inschrijfgelden zullen worden geïnd met een betalingsverzoek via WhatsApp. Voor de trainingen die niet doorgaan vanwege onvoldoende animo zal uiteraard niet betaald hoeven worden.

We moeten ergens een grens stellen, dus worden, om de communicatie zo gemakkelijk mogelijk te houden (mailgroep masters), alleen de masters; 20+-ers uitgenodigd.

De lijnen zullen we gemeenschappelijk weer zelf in het 6-banen buitenbad moeten leggen. Dit kan echter pas nadat de recreatieve zwemmers het zwembad hebben verlaten.

Er zal voor trainingen op A4 worden gezorgd. Monique van Dalen heeft aangegeven ook tijdens deze zomertrainingen toezicht op ons te willen houden.

Als je om wat voor reden dan ook toch niet naar de training komt, is het fijn als je je even afmeldt bij Marian. Maar restitutie van inschrijfgeld is helaas niet mogelijk omdat de huur gewoon betaald moet worden.

Aanmelding Zomertrainingen Masters Buitenbad

  • Het is gebleken dat de bevestigingsmail soms er wat lang over doet, dus we vragen je even geduld te hebben met eventueel opnieuw aanmelden.
  • Controleer na 30 minuten je mail nog eens alvorens je opnieuw aan te melden.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail, dan is je inschrijving pas definitief !!!
 

Verificatie