Zwem-4-daagse | 2020

This content has been archived. It may no longer be relevant

zwem4daagse 2020 in het buitenbad!

* * *  UPDATE ***

Helaas hebben wij door de beperkingen die de overheid heeft opgelegd voor  het organiseren van evenementen moeten besluiten dat we dit jaar in juni geen zwem4daagse kunnen organiseren.

De deelnemers die in 2019 een abonnement gewonnen hebben voor het buitenbadseizoen van 2020, behouden hun prijs ondanks dat het zwembad dit jaar geen abonnementen gaat gebruiken/verkopen. Zij kunnen hun prijs volgend jaar gewoon gebruiken en krijgen een abonnement voor 2021 van het Sportcentrum.

 

* * * * * * *

Vanaf maandag 22 t/m donderdag 25 juni 2020 word in het buitenbad van sportcentrum Papendrecht de Nationale Zwem4daagse gehouden. Vier avonden lang kan er gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur en zwemmen de deelnemers de door hen gekozen afstand.

De formule van de Zwem4daagse is eenvoudig. Iedere deelnemer zwemt dagelijks 200 of 400 meter. Deze sportieve prestatie wordt voor alle deelnemers beloond met een medaille.

Inschrijven kan door een inschrijfformulier op te halen in het zwembad, maar je kunt het ook van onze site downloaden. De kosten zijn € 5,00. Vergeet het geld niet bij het inschrijfformulier te sluiten en in te leveren bij het loket van het zwembad. Deelnemers kunnen hun deelnemerskaart op 22 juni vanaf 17.00 uur direct afhalen in de hal van het zwembad. Indien je op het laatste moment toch nog besluit om mee te doen, kan er op 22 juni van 17.00 tot 19.45 uur alsnog ingeschreven worden voor de zwem4daagse.

Voor alle duidelijkheid: alleen deelnemers die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A mogen meedoen met de zwem4daagse.

Het Zwem4daagse inschrijfformulier 2020.doc wordt zo spoedig mogelijk gekoppeld.

Voor verdere vragen over de zwem4daagse kunt u mailen naar: Zwemvierdaagse

Vanaf 1 t/m 22 juni beantwoorden wij al uw vragen via de mail. Dus bel a.u.b. niet het zwembad!